Denizli Büyükşehir Belediyesi, Şirinköy'de sentetik çim sahadan oluşan sahayı tam donanımlı, modern bir spor tesisine dönüştürdü. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Şirinköy'de sentetik çim sahadan oluşan spor alanını tam donanımlı bir spor tesisine dönüştürdü. Mevcut sentetik çim sahanın bakımının yanı sıra tel örgülerini yenileyen ekipler, sporseverler için bir de tribün inşa etti. Tribünlerin yanında bir tane de halı saha kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin idari bina, sosyal tesis, otopark ve çevre düzenlemesiyle bölgedeki spor alanında önemli bir eksikliği de giderdiği belirtildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada şehirlere ruh kazandırmak gerektiğini belirterek, "Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler bu ruhun kazanılmasında büyük önem taşır. Bu amaçla bizler gelecek nesillere 'iyi ki Denizli'de yaşıyorum' dedirtmek zorundayız. Bunun için çalışıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın kısaca toplumun tüm kesimlerinin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımlarını sağlamak adına bir çok kurs düzenliyoruz. Katılımın yoğunluğu bizi son derece mutlu ediyor. Bu yoğun ilgi karşısında bizler özellikle sportif alanda kentin farklı köşelerinde yeni spor tesisleri yapıyoruz" dedi.
Şirinköy'e tam donanımlı bir spor alanı kazandırdıklarını söyleyen Başkan Zolan, amaçlarının kenti amatör sporun başkenti yapmak olduğunu da sözlerine ekledi.