Yaşları 18 ile 73 yaş arasında değişin 18 kursiyerin 4'er resimle katıldığı sergide toplam 72 tane sulu ve yağlı boya karma sergisi Denizli Turan Bahadır Sergi Salonu'nda kapılarını ziyaretçilere açtı. 

40 yıllık resim öğretmeni Celal Günaydın'ın öncülük yaptığı Günaydın Sanat Galerisi'nin kursiyerlerinin katılımıyla düzenlenen sergi bugün başladı. 

Kursiyerlerden Fatma Zeybek, sanatseverlerin mutlaka bu sergiye gelmesini istedi. Zeybek, "Böyle güzel bir organizasyona katılmak ve resimlerimi sergilemek benim için gurur meselesidir. Denizli'de yaşayan resime ilgi duyan herkesin bu sergiyi ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum." dedi.

Bir başka kursiyer Ali Özkayın ise vatandaşların sergiye ziyaret gelmek için belli bir saati beklememeleri gerektiğini belirtti. Özyakın, "Benim gibi 18 arkadaşımın eserleri bu sergide vatandaşımızın beğenisine sunuldu." dedi. 

72 tuvalin sergilendiği Günaydın Sanat Galerisi Sergisi 19 Mayıs 2016 gününe kadar devam edecek. Ziyaretçiler hergün saat 17.00'ye kadar sergiyi gezebilecek.