Denizli’de bir evin 7. katında yaşayan 86 yaşındaki Ahmet Acar, sabah saatlerinde balkondan aşağı düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. 
Olay sabah erken saatlerde İnönü Caddesi’nde meydana geldi. İnönü Caddesi Acar Apartmanı’nın 7. Katında oturan Ahmet Acar (86), hava almak için çıktığı balkonda bir anda dengesini kaybetti. Dengesini kaybetmesinin ardından, balkon demirlerinden aşan Acar, bir ağaca da çarparak yere çakıldı. Bir süre sonra olayı gören yakınları, 112 acil servis ekiplerine haber verirken, kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra olay yerine çağrılan polis ekipleri, şahsın düştüğü bölgeyi güvenlik şeridi içine alarak incelemelerde bulundu. Ahmet Acar’ın çocukları babalarının cansız bedeninin yanında gözyaşı dökerken, olayı evlerinin balkonundan izleyen komşuları da büyük üzüntü yaşadı.
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı gerekli işlemleri yaparken, Ahmet Acar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.