Her mahalle toplandısına yüzlerce vatandaşın katıldığı “Mahalle Buluşmaları”nda Pamukkale Belediyesi tam kadro halinde halkın taleplerini dinledi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz halkımızın ne istediğini öğrenmek ve sorunlarını dinlemek için önemli bir proje gerçekleştirdik. 68 mahallemize de giderek vatandaşlarımızı dinleyeceğiz” dedi.
Kuruşunun ilk yılını kısa bir süre önce geride bırakan Pamukkale Belediyesi bir ilki daha hayata geçirdi. Çeşitli sebeplerle mahalleleri her gün ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu kez “Mahalle Buluşmaları” etkinliliği ile vatandaşlarla bir araya geldi. Aktepe’de bulunan TOKİ’lerde düzenlenen “Mahalle Buluşmaları”nda Gürlesin ile birlikte başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya ile ilgili birim müdürleri halkla bir araya geldi.
“SİZİ DİNLEMEYE GELDİK”
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği “Mahalle Buluşmaları”nda açılış konuşması yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz çok defalar sizinle bir araya geldik. Ancak bu kez tüm mesai arkadaşlarımla birlikte sizin dertlerinizi dinleyip çözüm bulmak için ‘Mahalle Buluşmaları’nın ilkili TOKİ’lerde yapıyoruz. Sizlerin taleplerini alıp, en acilinden başlayarak sizlerin isteklerini yerine getirmek için çalışacağız. Bu çalışma belki de Türkiye’de bir ilk. Pamukkale Belediyesi olarak farkımızı ortaya koyarak halkımızın ayağına geldik. Biz bunu 68 mahallemizde de gerçekleştireceğiz. Belki aynı mahalleye ikinci ya da üçüncü kez geleceğiz. Pamukkale belediyesi olarak şahsım ve ekibimizle birlikte yine bütün çalışmalarımızda olduğu gibi halkla içe içe bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Pamukkale Belediyesi tüm çalışmalarında farklılığını ortaya koyuyor. Bu projemizle de yine farkındalığımızı hissettireceğiz. Biz halkımız için bu makamdayız. Onların dertlerine dertlenmeye devam edeceğiz” dedi. İkram Çeşmesi’nden soğuk limonata ve çay ikramının yapıldığı “Mahalle Buluşmaları”nda TOKİ’lerde oturan vatandaşlar yaşadıkları yerlere yapılmasını istediklerini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine iletti. TOKİ’lerde yaşanan sorunları sıralayan vatandaşlar en çok “Doğal gaz ne zaman gelecek?”, “Hastane istiyoruz”, “Yollarımız genişlesin”, “Çocuk oyun parkı istiyoruz” ve “Mahallemizde sokak aydınlatması eksikleri var” gibi talepleri iletti. 


“HER MAHALLEYE GİDECEĞİZ”
“Mahalle Buluşmaları”nın sonunda katılan herkese teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Uzun uzun halkımızın ne istediğini kendilerinden dinledik. Bu bölgede ihtiyaçları zaten biliyoruz. Ancak halk ne istiyor bizim için önemli. Biz kendi yapabileceklerimizi bir an önce hayata geçirirken, diğer konularda ise köprü vazifesi görerek halkımızın sorunlarını gidermek için çalışacağız. İlk kez düzenlenen bu etkinliğimizi tüm mahallelerimizde de gerçekleştireceğiz.  Bu kapsamda her mahallemizde sorunları görüp gereken çalışmaları gerçekleştireceğiz. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.