Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Folklorik Bez Bebek Müzesi'nde oynatılan "Bonbon ve Şeker'in Maceraları" adlı kukla oyununu iki sezonda yaklaşık 6 bin minik izledi. 
Denizli'de yok olmak üzere olan bir çok tarihi yapıya sahip çıkıp ayağa kaldıran Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl hizmete açtığı tarihi Balcı Evi, bugüne kadar binlerce çocuğu ağırladı. Restorasyonu tamamlanmasının ardından Folklorik Bez Bebek Müzesi'ne çevrilerek yaşayan bir mekan haline getirilen tarihi Balcı Evi'nde çocuklara yönelik geçen yıl başlatılan kukla oyunu gösterileri 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında da sürdü.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan Ceyhun Atmaca'nın yazıp yönettiği, Ceyhun Atmaca ile Önder Tahmaz ve Enes Aydaç'ın rol aldığı "Bonbon ile Şeker'in Maceraları" adlı kukla oyunları çocukların büyük ilgisini çekti. Her sezon yeni oyunlarla çocukların karşısına geçen oyunu bugüne kadar yaklaşık 6 bin çocuk izledi. "Bonbon ile Şeker'in Maceraları" adlı oyunun, yeni eğitim ve öğretim yılında da devam edeceği ifade edildi.