Denizli’de bir marketten 5 bin TL’lik sigara çalan zanlılar güvenlik kamerasına yakalandı. 
Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Muratdede Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marketin dışında bulunan güvenlik kamerasının yönünü yüzünü kapatarak değiştiren bir kişi, ardından arkadaşıyla birlikte marketin demir kilidini kırarak içeri girdi. Hırsızlar, marketteki 5 bin TL’lik sigarayı poşetlere doldurarak olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anı marketin içindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Zanlıların daha sonra aynı mahallede başka hırsızlık olaylarını da gerçekleştirildikleri kaydedildi.
Sabah saatlerinde işyerine geldiğinde kapının kilidinin kırık olduğunu ve içeri hırsız girdiğini fark eden Halil Ölmez, “Sabah markete geldiğimde kapının açık olduğunu fark ettim. Bu kişiler içeri girerek direk sigaraya yöneliyor. Bunlar 3 kişi. 2’si içeri girerken bir kişi de dışarıda nöbet tutuyor. İçeri girenler tüm sigaraları alıp poşetlere koyuyorlar. 5 bin TL değerindeki sigarayı alıp kaçıyorlar. Bizden sonra da 2 dükkana daha girdiklerini duydum” dedi.
Polisin olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini incelediği ve hırsızlık olayını gerçekleştirenlerden birini yakaladığı öğrenildi.