Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet kalitesinin tescillendiği ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 27001 ve ISO 10002 belgeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teslim edildi. Başkan Zolan, Türkiye'de 5 sistem belgesini alan ilk belediye olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. 

TSE'den 5 sistem belgesi alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilki daha başarmanın gururunu yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi alması dolayısıyla tören düzenlendi. Başkanlık makamında düzenlenen törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSE Ege Bölge Koordinatörü Atila Gündüz, Ege Laboratuarlar Müdürü Şahap Gürler Paşa ve Denizli Belgelendirme Müdürü İsmail Uludağ, Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim ve Ar-Ge Şube Müdürü Kamile Akın ve yönetim temsilcileri katıldı. Ege Bölge Koordinatörü Gündüz, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 1 yıllık yoğun ve başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini, bunun sonucunda da TSE'den ISO 9001 Kalite, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 14001 Çevre, ISO 27001 Bilgi Güvenliği ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi konularında belge almaya hak kazandığını kaydetti. Emeği geçenleri kutlayan Gündüz, "Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu belgeleri hak etmesi bizim için de bir onur oldu. Çünkü Denizli Büyükşehir Belediyesi TSE'den 5 sistemde belge alan Türkiye'de ilk belediye oldu. Belediyelerde kalite, çevre, müşteri memnuniyeti gibi konuların gelişmesi il ve halkımız için çok önemli" dedi. 

Beşi bir yerde 

Başkan Zolan ise, bugüne kadar belediye hizmetlerinde ve yönetiminde her zaman kaliteye önem verdiklerini söyledi. Başkan Zolan, "Tüm çalışmalarımızda iş sağlığı ve güvenliği ve bilgi güvenliği olmasını arzu ettik. Bunların sonucu olarak halkımızın memnuniyeti artsın ve en üst seviyede olsun istedik. Çıkmış olduğunuz bu yolculukta sizlerle beraber bugün Türkiye'de 5 sistem belgesini alan ilk belediye olacağız. Bunun da ayrı bir mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi. Belge almaktan ziyade belgenin tanımladığı standarda kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Biz istiyoruz ki Denizli çok güzel bir şehir olmaya devam etsin. İnsanlarımız memnun olsun. Çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği konusunda en üst seviyede güvenliği sağlanmış olsun. Kaliteli yönetimle inşallah bu işleri yürütmeye devam edelim" diye konuştu. 

Ödüller taçlandı

Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: "Kalite Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Bilgi Güvenliği, tabi ki en önemlisi Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi'ne sahibiz. Tabi çevre çok önemli. Biz Türkiye'nin 'En çevreci' ve 'En temiz kenti' ödülünü aldık. Yönetim sistemi belgelerini almakla aslında bu ödül de taçlanmış oldu. Bu 5 belgeyi sizden alarak Türkiye'de ilk belediye olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu konuda gayret eden herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu yönetim sistemleriyle yaptığımız hizmet standartlarının daha üstüne çıkararak çalışmalarımıza devam edeceğiz." Konuşmanın ardından ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 27001 ve ISO 10002 belgeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teslim edildi. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi'ne TSE bayrakları verildi.