Denizli'de 14 Aralık Operasyonu'na tepkiler devam ediyor. Adliye önünde 4'ncü gününde de toplanan yüzlerce kişi Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile Samanyolu Grup Başkanı Hidayet Karaca dahil çok sayıda kişinin gözaltında tutulmasını  dövizler, pankartlar  ve sloganlarla protesto etti. Alana üzerinde "Basın Özgürlüğü" yazan tabut getiren, şişme havuz içine gemiler koyan grup, renkli anlarda yarattı. 


Zaman Gazetesi ve Samanyolu Televizyonu'na destek olmak için yüzlerce kişi Denizli Adalet Sarayı karşısında 4'ncü gününde eylemlerini sürdürüyor. Yüzlerce Denizlili, pankart, döviz ve sloganlarla durumu protesto ediyor. Eylemde 'Özgür Basın Susturulamaz', 'Bunu da yaz tarih', 'Biat edene saray etmeyene zindan' gibi bir çok slogan atıldı. Buraya gelenler ellerindeki gazetelerini döviz gibi havaya kaldırarak "Özgür Basın susturulamaz" diyerek tepkilerini dile getirdi. Eylemin 4. gününde de renkli kareler ortaya çıktı. Döviz ve pankartlar ve Türk bayraklarının yanı sıra üzerinde "Basın Özgürlüğü" yazan tabut getiren, şişme havuz içine gemiler koyan grup, renkli anlarda yarattı. 
Adliye önündeki eyleme ise bugüne kadar ise bir çok siyasetçi, sendikacı ve STK temsilcisi de gelerek destek verdi. 

HAKSIZLIĞA-HUKUKSUZLUĞA KARŞI DURUYORUZ
Eyleme destek vermek için gelen PAK Tekstil-İş Genel başkanı Selim Demiralp, "Bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Burada toplanan insanlar,  herhangi bir parti veya şahsın hakkını değil, zulüm gören, ezilen, haksızlığa uğrayan insanların hakkını savunuyor. Yolsuzluğa, hukuksuzluğa, karşı duruyor ve ülkenin hukuk devleti olması, demokrasiyle idare edilmesi için çaba harcıyorsunuz sizleri tebrik ediyorum. Ülkede yaşanan acıklı durum, demokrasiye darbedir, ülkenin hukukuna darbedir, insanımıza darbedir. Biz kimseyi yuhalamak zarar vermek için yola çıkmadık. Biz burada Anayasadan gelen hakkımızı kullanıyor ve sorunları feryat ediyoruz. Çünkü esas olan halktır. Biz gerçek demokrasi istiyoruz. Biz özgür medya istiyoruz. Susuz, ekmeksiz yaşanır ama özgürlük olmadan yaşanmaz" diyerek tepkilerini dile getirdi.

MHP'den destek
4 gündür Adliye önünde devam eden eyleme ise MHP İl başkanı Ferudun Ünal'da katılarak destek verdi. Ünal, 13 yıllık Ak Parti döneminde özgürlüklerin kısıtlandığı. demokrasinin askıya alındığı bir süreç yaşandığını belirterek, "Biz bu durumu halkımıza anlatmaya çalıştık ama yeterince başarılı olamadık. bunun da burukluğunu yaşıyoruz. Ülkede yaşanılan durum ortada. yolsuzluklar, rüşvet skandalları...17-25 Aralık'ta iktidarın foyası ortaya çıktı, maskesi düştü. İşte o günün yıldönümünde iktidar açıklarını kapatmak için farklı bir operasyon yaparak ülke gündemini değiştirmeye çalıştı. Ancak başarı olamadı. AKP kendi kazdığı kör kuyuya düştü. Ve o kör kuyuya Haziran genel seçimleriyle Türk halkı AKP'yi müebbet hapse mahkum edecek" dedi.