Denizli MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Merkezefendi’de yaşanacak sorunların 30 dakika gibi kısa bir süre içinde çözülme garantisi verdi. Yeniyol, “Vatandaşın memnuniyeti bizim memnuniyetimiz olacak” dedi. 

Ortaya koyduğu projelerde adından sıkça söz ettiren ve Merkezefendi’de ipi göğüslemeye en yakın isim olarak gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, ilçede yaşanması muhtemel bir sorunun çözüm süresinin 30 dakikayı aşmayacağını söyledi. Merkezefendi’nin nüfus bakımından çok sayıda ilden daha büyük olduğunu ifade eden Yeniyol, ilçede seçilecek muhtarların çok faal bir şekilde çalışacağını açıkladı. Sosyal projeler kapsamında hayata geçirecekleri “Muhtar Ofisleri” ile muhtarların işlevinin daha da önem kazanacağını kaydeden Yeniyol, “Bizim dönemimizde kapalı kapılar, kapalı demokrasi veya bol mazeret dönemi olmayacak. Biz tamamen çözüm odaklı çalışmalar yapacağız” dedi. 

“Bizim dönemimiz direkt iletişim ve hızlı çözüm dönemi olacak” diyen Yeniyol şunları söyledi: “Bunun için belediyemiz üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirecek. Bunun için “SORUN VAR! DİREKT ÇÖZ” sistemini kuracağız. Sorun belediyeye iletildikten sonra ilgili birim bunu görecek ve 30 dakikada çözüm süreci başlayacak. Mahalle muhtarlarımızın daha rahat ve kaliteli hizmet verebilmeleri için her mahallemize modern muhtar ofisleri yapacağız. Muhtarlıklar bir nevi yan belediye birimi ve kriz masası gibi çalışacak. Bu sistem ile 30 dakika içinde çözümü hedefliyoruz. Sorunun büyüklüğüne göre de sıkıntısını bizlerle paylaşan vatandaşa geri dönüş yapılarak bilgilendirme yapılacak” dedi.