Denizli İlimizde halkın yoğun katılımı ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, akşam düzenlenen resepsiyon ile devam etti. Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin’in ev sahipliği yaptığı gecede, davetliler Türk Bayrakları ile coşkuyu zirveye taşıdılar.

     Anemon Otel’de düzenlenen resepsiyona, Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin ve eşi Funda Ertekin, Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Belediye Başkanı Osman Zolan, şehit yakınları, gaziler ve davetliler katıldı.

     Girişte eşi Funda Ertekin ile davetlileri karşılayan Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, gecede yaptığı konuşmasında, Türk ulusunun şanlı, şerefli geçmişinde en büyük zaferlerden olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yıldönümünün gurur, heyecan ve mutlulukla kutlandığını söyleyerek, “Tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş Savaşımız, yokluklar içindeki Türk Milleti’nin her tür zorluğa rağmen bağımsızlığa olan tutkusunun destanıdır. 30 Ağustos Zaferi, Türk’ün bağrına dayanan hançerin milletçe sökülerek atıldığı, ülkenin kurtuluş destanıdır. 30 Ağustos Zaferi, Yüce Türk Milleti'nin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. 30 Ağustos öyle bir zaferdir ki, bir toplumun küllerinden doğmasını sağlamakla kalmamış esaret altındaki birçok ulusa da örnek olmuştur” dedi.

     Daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırlanan pasta protokol üyeleri tarafından kesildi.