Denizli merkez ve ilçelerde hemen hemen her gün bir yerlerde elektrik ve su kesintisi yaşanıyor. Yetkililer bunu sadece 'Yarın Denizli'de Elektrik Verilemeyecek Yerler' veya 'Su Kesintisi Yaşanacak Yerler' şeklinde duyuruyor. 
Elektrik ve suyun olmadığı bir hayatın devam edemeyeceğini belirten vatandaş, evlerde doğalgaz elektrikle çalışıyor elektrik kesildiği zaman çoluk çocuk soğukta oturduklarını söyledi. Esnaf ise yapılan elektrik kesintileri sebebiyle iş yapamadıklarını içlerinde devamlı bir kesinti korkusu ile haberleri takip ettiklerini elektrik ve su kesintisi haberlerini ilgiyle takip ettiklerini belirtti. 
Yetkililerden bu işe bir çözüm bulunması gerektiğini belirten esnaf ve vatandaş, "21 yüzyılda gelişmiş ülkelerde böyle bir sıkıntının olmadığını oralarda yaşayan yakınlarımızdan duyuyoruz. Aksine bu ülkelerde her yere nasıl ücretsiz internet veririz. Onunla uğraşıyorlar." dedi. 

DESKİ'DEN AÇIKLAMA
DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör bir gazeteye yaptığı açıklamada, "Su kesintimiz planlı bir kesintidir. Vatandaşlar mağdur olsun istemiyoruz. Vatandaşımızın sağlığını düşünüyoruz. Denizli genelinde bulunan 46 ade su deposunun manevra odaları paslanmış ve çürümüş durumdaydı. DESKİ personeli çürüyen 41 manevra odasını değiştirdi. Geriye birkaç tane kaldı. Vatandaşımız temiz su içsin diye çalışıyoruz." dedi.