2014 yılına dair değerlendirmelerde de bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, yeni bir belediye olmaları sebebiyle sistemi kurmak, sorumluluk alanlarında yer alan her köşeye dokunmak için çalıştıklarını ifade etti. Yerelde hizmetlerin devamlılığını sağlamanın yanında büyük projeler için yurt dışı ziyaretleri de gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürlesin, jeotermal enerji üzerine çok önemli adımlar attıklarını anlattı.
Pamukkale’nin tüm mahallelerinde Mobese sistemi kurmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Gürlesin, 5 yılın sonundaki hedeflerinin her mahallede bu sistemi hayata geçirmek olduğunu söyledi. 2015 yılında 20 dolayında mahallede Mobese sistemini kurmayı hedeflediklerini ifade eden Hüseyin Gürlesin, turizm bölgelerini öncelik olarak belirlediklerini, bunun nedeninin de turistlerin yoğun olarak bulunduğu turizm alanlarını güvenlik altına almak istediklerini kaydetti.
Bağbaşı’nda 12 bin metrekare arazi alındığını, yeni taşınmazların alınması içinde çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Gürlesin, çok önemli projeleri hayata geçireceklerini anlattı. Başkan Gürlesin, 2015 yılının Pamukkale Belediyesi için yatırım yılı olacağını dile getirdi.