Denizli'nin komşu ili olan Burdur'un Yeşilova ilçesine bağlı Güney köyüne tarlasına bakmak için giden Özkan Ç. isimli bir vatandaşın tarlasında kendiliğinden yetişen karpuzun üzerindeki "Allah" yazısı görenleri hayrete düşürüyor.

Yeşilova ilçesine bağlı Güney köyünde Özkan Ç.'nin karpuzları koparmak için gittiği tarlasında karpuzun üzerinde Arapça "Allah" yazısını görünce gözlerine inanamadı.

DÜN "ALLAH" YAZIYORDU, BUGÜN "PEYGAMBER" İSİMLERİ

Dün 11.00 sıralarında tarlasına giden Özkan Ç. karpuzları koparmak için bakarken üzerinde "Allah" yazısının olduğu karpuz buldu.
Bugün yine aynı saatlerde gittiği tarlasında Özkan Ç. yine karpuzun üzerinde Arapça "Peygamberlerin" ismi olduğu yazılı karpuz buldu.

Birinci bulduğu karpuzun şaşkınlığı geçmezken ikincisini bulduğu karpuzla Özkan Ç. çok şaşırdığını belirtti. Köy halkı ve ailem karpuzu görünce şaşkına döndü. "Şimdi 2 karpuzda evde duruyor. Kesip yemek içimizden gelmiyor." dedi.

Karpuzdaki yazıları Güney köyünde bulunan hocalara okutturdum, "Allah" yazdığını ve "Peygamberin" isimleri yazdığını teğit ettim.






















Zekican Şenkaya