Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özer, mesajında şu görüşlere yer verdi:
93. yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak ‘Milli Mücadele’ için ilk ışığı yakmıştır. Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlangıcı olan 19 Mayıs, “Birlikten kuvvet doğar” anlayışı ile esaret altında hayat sürdürmeyeceğimizin ve özgürlüğümüz adına fedakarlıklar sergileyeceğimizin dünyaya kanıtlandığı bir gündür. Kurtuluş mücadelesinin güç kaynağı olan milletimize, özellikle de Atatürk’ün 19 Mayısı armağan ettiği gençlere bugün de büyük görevler düşmektedir.
Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin emanet edildiği gençlerimiz için Denizli Ticaret Odası olarak, onların geleceğini şekillendirmelerinde yön çizici görevler üstleniyoruz. Özellikle gençlerimizin ekonomiye katkı sağlamaları adına girişimcilik kursları düzenliyor, çeşitli konularda eğitimler tertipleyerek onların yeni bilgiler kazanmalarını, varsa da eksiklerini tamamlamalarına yardımcı oluyoruz. Bu eğitim ve kurslarla amacımız; gençlerimizin, ülkemizi bugünkü seviyesinden çok daha ileriye götürmelerini sağlamaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, ülkemizin kurtuluşu için mücadele veren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimizi ve şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz.