Denizli'de bir genç evlenmek istediği kıza bir sürpriz hazırladı. Sevdiği kıza evlenme teklifini yapmak için ilişkilerinin 4. yılında bin 400 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası'na çıktı.
Sevdiğ kıza evlenme teklifinde bulunmak için bir sürpriz hazırlayan Harun Başkaya ismindeki genç. Vatandaşın hizmetine sunulduğu ilk günden bu yana Denizlililer'in ve çevre illerden gelenlerin ilgi odağı olan teleferik ile bin 400 metre yükseklikteki Bağbaşı Yaylası'na çıktılar. Arkadaşlarıyla birlikte Dila ismindeki arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.
Arkadaşlarını önceden Bağbaşı Yaylası'na gönderen Başkaya daha sonra evlenme teklif edeceği arkadaşıyla teleferikle yaylaya çıktı. Kız arkadaşıyla gezerken arkadaşları Bağbaşı Yaylası'ndaki evlerin arkasına saklanıp onlara sürpriz yaptılar. Üzerinde "Dila'ya Benime Evlenir misin" yazılı afişi gören Dila şaşkınlığını gizleyemedi.
Azeri asıllı olan Dila ise "Şaşkınlık içinde Evet! diyerek evlenme teklifini kabul etti". 1 Ekimde Azerbaycan Bakü'de 15 - 16 ekim'de Denizli'de düğünlerinin olduğunu söyleyen Başkaya herkesi düğünüme beklerim diyede belirtti.