Denizli'nin kale ilçesinde yaşayan elvan ve mehmet yitik çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan  ve tavas sağlık meslek lisesinde 1. Sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki ayşenur yitik, cuma günü okul çıkışı servise binmeyerek polis karakoluna gitti.
Servise neden binmediğini soran arkadaşlarına ise dayısıyla işi olduğunu belirtti. Karakolda ailesinden şiddet gördüğünü ve o evde yaşamak istemediğini belirten ayşenur yitik, polis ekipleri tarafından denizli'deki çocuk esirgeme yurduna yerleştirildi.
Kızlarının eve gelmemesi ve hiçbir haber alamamaları üzerine kale'deki polis karakoluna giden aile durumu öğrenince denizli çocuk esirgeme yurduna geldi.
Ayşenur ile hiçbir şekilde görüşemeyen aile geri dönmek zorunda kaldı. Tekrar tekrar kızlarıyla görüşme talebinde bulunan ailenin talebi sonuçsuz kaldı.
Pazartesi günü tekrar yurda giden aile kızlarının yurttan kaçtığını öğrendi. Yetkililerdren bilgi almak isteyen ailenin soruları ise yanıtsız kaldı.
Olayı yaşlı gözlerle anlatan elvan ve mehmet yitik çifti şimdi ise çocuk esirgeme kurumundan kaçan 14 yaşındaki kızlarını arıyor ve ondan gelecek güzel bir haber bekliyor.

Aile ile irtibat kurabileceğiniz numaralar; 05387827594   05386405781