İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve 10 gün önce nişanlandığı öğrenilen Ceyda Batmaz, memleketi olan Torbalı’da toprağa verildi.
Kaza, dün 21.00 sıralarında, Havalimanı Kavşağı’nda meydana geldi. 30 yaşındaki Gökhan Coşar yönetimindeki 35 ESU 51 plakalı otomobil, 49 yaşındaki Erdal Sütlü yönetimindeki 35 T 6055 plakalı taksiyle çarpıştı. Kazada, aynı otomobilde bulunan Gökhan Coşar, nişanlısı Ceyda Batmaz (23) ile taksi şoförü Erdal Sütlü yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ceyda Batmaz yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ceyda Batmaz'ın annesi Nükhet Batmaz ve babası Sezai Batmaz kızlarının düğününü beklerken, aldıkları haberle yıkıldı. Son kez baba evine getirilen genç kızın tabutunun üzerine düğünde giyeceği gelinliği örtüldü. Ağıtlar ve gözyaşları arasında evden çıkarılan cenaze, Yazıbaşı Merkez camisine götürüldü. Burada öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından 23 yaşındaki Ceyda’nın naaşı Yazıbaşı Yörük Mezarlığı’na toprağa verildi.
İzmir'in Torbalı İlçesi, Yazıbaşı Mahallesi’nde oturan Ceyda Batmaz ve Ayrancılar Mahallesi’nde oturan Gökhan Coşar'ın yakınları, genç çiftin yaklaşık 10 gün önce Yazıbaşı Düğün Salonu’nda düzenlenen nişan merasimi ile nişanlandıklarını belirtti.