Değerli Okurlarımız,

Bildiğiniz gibi 2007’den bu yana devam eden internet sitemizle aynı adı taşıyan Haber Denizli Gazetesini sizlerin beğenisine sunduk. Bunu bir seçim gazetesi olarak görenler olabilir. Ama biz devam ettirmeyi planladık. Şimdiki gibi yüksek sayıda basılıp her eve her işyerine gitmeyebilir belki, ama en azından normal tirajlı bir gazete olarak yayın hayatına devam edecek.

Attığımız manşetler ve yayınlanan haberler yoğun bir çalışmanın ardından yayınlanıyor, bundan şüpheniz olmasın, sadece reiting kazanmak için de bu manşetleri atmıyoruz.

Merak edenler vardır mutlaka, ‘Nasıl oluyor da böyle manşetler atarak yayın yapabiliyorsunuz’ diyenler az değil…

Birincisi haberlerimizde kaynak göstermeden hiçbir haberi yayınlamıyoruz. Siyasi bir görüşümüz yok ama konjönktür bunu gerektiriyor şu süreçte. Biz de istemezdik büyük bir kitleyi karşımıza almayı, bizi bilenler kimseye kin, nefret duymadığımızı, duymamamız gerektiğini bilir.

Haber Denizli Gazetesi yayınlandıktan sonra çok tepki aldık olumsuzları söylemek istemiyorum. Olumsuz olanlar sanki birileri tarafından kurulmuş gibi arka arkaya arıyorlar, yılgınlık, bitkinlik vermek istiyorlar, küfür etmeden konuşmayı kesenler yok gibi...

Olumlu tepkiler bizi çok daha mutlu ediyor. Vatandaşlarımıza hizmet edebiliyorsak ne güzel diye düşünüyoruz.