Denizli'nin yeni ve modern bir asfalt şantiyesine kavuşacağını kaydeden Başkan Zolan, projenin tamamlandığını, ihalenin ardından kısa sürede inşaatına başlanacağını söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı Meclis Toplantısı'nın 3. birleşimi yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında, gerçekleştirilen toplantıda gündemin 59'ncu maddesinde yer alan "Asfalt Şantiye İnşaatı" işinde kullanılmak üzere İller Bankası'ndan kredi kullanılması konusu görüşüldü. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Aktepe Mahallesi'ndeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi'nin yenilenmesini içeren gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi sakinlerine daha önce söz verdiği asfalt şantiyesinin şehir dışına taşınarak, kentin yeni ve modern bir asfalt tesisine kavuşacağı müjdesini verdi. 

Doğalgaz ile çalışacak 
Asfalt şantiyesinin şu anda çalıştığını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, ancak tesisin ömrünü tamamlamış durumda olduğunu, bununla birlikte geçmişte yapılan şantiyenin artık şehir içerisinde kaldığını kaydetti. Şantiye ile ilgili Başkan Zolan, "Şantiyenin eski olması nedeniyle burada tam istenilen bir iş gerçekleşmiyordu. Bu nedenle şantiyesi, kullanılan malzemesi ve depolama alanıyla Denizlimize yeni bir tesis kazandıracağız. Bir proje üzerinde çalıştık. Yeni şantiyemiz hem şehir dışında olacak, hem de doğalgaz ile çalışan bir tesis yapacağız. Projeleri hazır, ihaleye çıkıp kısa sürede inşaata başlayacağız" dedi.