Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı TOBB Yüksek Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan DSO Başkanı Müjdat Keçeci, yeni gelir vergisi ile gelen mevzuatlarla birlikte sanayicinin sırtına daha çok yük bindiğini söyledi. 
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yüksek Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı. Basın mensuplarına toplantıyı değerlendiren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, iş adamlarının vergiyle ilgili problemlerine ilişkin bir süredir çalışma yaptıklarını ifade etti. Keçeci, kendilerine iletilen tüm sorunları, dosya halinde Maliye Bakanı Şimşek’e sunduklarını iletti. Özellikle KDV iadeleri konusunda Maliye Bakanı Şimşek’ten destek istediklerini belirten Keçeci, Maliye Bakanı’na bu konuyla ilgili sorunları örneklerle anlatan kapsamlı bir dosya sunduklarını dile getirdi. Keçeci, “Özellikle orta ölçekli firmalarımızın finansman zorluğu çekerken, Devletten olan KDV iadesi alacaklarını firmalarımızı daha da zora sokmaktadır. Konunun önemine binaen biz de çalışmalarımızı yapıp Sayın Bakanımıza ilettik.” dedi. 
Yeni gelir vergisi kanun taslağına ilişkin iş adamları tarafından tasvip edilmeyen konuları da Maliye Bakanı Şimşek’e ilettiklerini belirten Keçeci, “Yeni çıkan mevzuatlarla birlikte iş adamlarımızın üzerine ciddi yükler binmektedir. Özellikle istihdam üzerindeki mali yüklerin azaltılmasının, ülkemiz istihdamına daha çok katkı yapacağına ve daha çok iş, daha çok aş yaratacağına inanıyoruz” diye konuştu.