Denizli Valiği Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Hayırsever İşadamları Osman Aydın ve Hasan Hüseyin Köseoğlu katıldı.
 
Tavas’a özellikle sağlık alanında yardımda bulundukları için mutlu olduğunu söyleyen Hayırsever İşadamı Osman Aydın, Merkezin Tavaslılara hayırlı olmasını dileyerek, kendilerine bu imkanı sağlayan Vali Kocatepe'ya, Tavas Belediye Başkanına ve İl Sağlık Müdürüne teşekkür etti.  
 
Hayırsever İşadamı Hasan Hüseyin Köseoğlu da, Tavas’ta sağlık alanında önemli bir ihtiyacı karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu imkanı sağlayan Sayın Valimize, Tavas Belediye Başkanına ve İl Sağlık Müdürüne teşekkür ettiğini belirterek, yapılacak Merkezin Tavaslı hemşerilerine hayırlı olmasını diledi.
 
Vali Şükrü Kocatepe ise hayırsever işadamlarına teşekkür ederek şunları söyledi; “Bugün hayırlı bir gün. Sabah Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bir protokol imzalamıştık. Şimdi de sağlık hizmetleri ile ilgili olarak Denizlimizin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol, Hayırseverlerimiz Hasan Hüseyin Köseoğlu ve Osman Aydın buradalar. 112 Acil Sağlık Merkezi, 305 m2 sahada Tavas Belediye Başkanlığımızın tahsis ettiği bir arsada 110 m2 kapalı alana yapılacak. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. dedi.
 
Tavas İlçesi Yaka Mahallesinde mülkiyeti Belediye’ye ait 305 metrekare arsa üzerine yaptırılacak olan Yaka 112 Acil Sağlık Merkezi, 110 metrekare kapalı alan olarak yapılacak. 100.000 TL’ye mal olacak olan sağlık merkezinin yapım maliyetini hayırseverlerimiz karşılayacak.