KAYSERİ (CİHAN)- Karakaş Fagold Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Karakaş, firma olarak altın sektöründeki dalgalanmalara rağmen ülke ve sektörün geleceğine değer katmaya devam ettiklerini söyledi.
    Merkezi İzmir’de bulunan Karakaş Fagold firması, İç Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren bayi ve ürünlerini satan temsilcilerini Kayseri’de bir araya getirdi. Ülke genelinde 14 şubesi ve 3 binin üzerinde satış noktası bulunan Karakaş Fagold’un düzenlediği iftar yemeğine 500’ün üzerinde temsilci katıldı. Yemekte, firma Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Karakaş da hazır bulundu. Programda, yemek sonrası Kuran-ı Kerim okundu.
    Daha sonra bir konuşma yapan Karakaş Fagold Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Karakaş, firmalarının bir aile şirketi olduğunu ve altın sektörüne çıraklıktan başladıklarını söyledi. Kendisinin de çıraklıktan üretime kadar her alanda çalıştığını belirten Karakaş, “Önce Allah, sonra da siz değerli bayi ve satış temsilcilerimiz sayesinde bugünlere ulaştık.” dedi.
    Altın sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak ülkeye önemli ölçüde katma değer kattıklarını ifade eden Karakaş, sektörde yaşanan dalgalanmalara rağmen hedef büyüttüklerini ve ileriye umutla baktıklarını söyledi.
    Geride kalan seneleri başarılı rakamlarla kapattıklarını kaydeden Karakaş, “Bu başarılarla hedeflerimizi yükselterek, ülkemizin ve sektörün geleceğine değer sağlamaya ve bu başarı grafiğini sizlerle birlikte daha yüksek seviyelere getirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
CİHAN