2014 yılında Media Markt gibi büyük bir teknoloji mağazasını Denizlilerle buluşturan Teras Park Alışveriş Merkezi, 2015’e çok güçlü markalar ile giriş yaptı. Favori Yaşam Alanları anlayışı ile ailelerin hem alışveriş yapabilecekleri hem de keyifli vakit geçirebilecekleri ortam sağlama yolunda çalışmalar yaptıklarını belirten Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan,  şunları belirtti: “2014 yılı bizim açımızdan çok verimli bir yıl oldu. Denizlili ziyaretçilerimizin sevdiği ve talep ettikleri markaları bir araya getirdik. Önümüzdeki dönemde de buna benzer çalışmalarımız devam edecek. Ziyaretçilerimizin Teras Park’ta vakit geçirdikleri süreyi en güzel hale getirmek için aynı zamanda sergiler, kampanyalar ve sosyal sorumluluk projeleri ile de çalışmalarımızı şekillendirmek başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyor.”

MARKALARIN BULUŞMA NOKTASI
Koçaslan, ebebek, Atasun Optik'in  Denizli’de ilk mağazası ve McDonald’s yeni şubesinin Teras Park’ta yerini aldığını belirtti. 
Anne-bebek alışverişinde öncü adres olan ebebek mağazasının Teras Park’ta açılmasından dolayı birçok ziyaretçi tarafından çok olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Koçaslan, “ebebek markası 39. Mağaza olarak Teras Park’ta yer aldı. Ziyaretçilerimiz mağazamıza yoğun ilgi gösterdiler” dedi.
2015 yılı itibariyle 100 noktada hizmet veren Atasun Optik mağazasının da Denizli’deki tek şubesinin Teras Park’ta olduğunu belirten Koçaslan, yiyecek markaları arasında sevilen bir isim olan MC Donald’s ile marka karmalarının daha da güçlendiğini belirtti.