Tekden Denizlispor’da futbolcuların alacaklarının hala ödenmemesi ve daha önceki yıllarda oynayan futbolcuların taksitlendirilen paralarının yatırılmaması kulübü zora soktu. 
PTT 1. Lig’de 46 puanla 10. sırada sezonunu tamamlayan Tekden Denizlispor'da, sözleşmesi biten birçok futbolcu takımdan ayrılmıştı. Sözleşmesi devam eden birçok oyuncunun da alacaklarının ödenmemesinin ardından serbest kaldığı, daha önce Tekden Denizlispor forması giyen futbolcuların da taksitlendirilen paralarının ödenmediği belirtildi. Yeni sezona iddialı girmek isteyen ancak maddi tabloyu bir türlü düzeltemeyen yeşil-siyahlı takımda başkan Mehmet Özsoy, yöneticilerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, takımın geleceği için bir şey yapmak istediklerini belirterek, "Ancak hem eski futbolcuların alacakları hem de geçtiğimiz sezon oynayanların alacakları büyük bir miktara ulaştı. Bu konuda tüm Denizli’nin elini taşın altına sokması lazım. Bizler de elimizden geleni yaparak bu zor dönemi atlatmalıyız" dedi.