Denizli’nin en büyük ilçesi konumundaki Pamukkale’nin, 2014 yılı 9 aylık bütçesi 140 milyon lira olarak belirlendi. 
Pamukkale Belediye Meclisi, yerel seçimlerin ardından Nisan ayı oturumuna Meclis Salonu’nda devam edildi. Nisan ayının 2. oturumunda Pamukkale İlçe Belediyesi’nin 2014 yılı bütçe görüşmesi en önemli gündem maddesi arasında yer aldı.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığındaki meclis, 2014 yılının bütçesini görüşerek karara bağladı. Buna göre bütçe, oy çokluğuyla 140 milyon lira olarak belirlendi. Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen gündem maddesi görüşmelerinde, AK Parti Grup Başkanı Mehmet Haluk Değirmenci, CHP Grup Başkanı Oral Baş ve MHP Grup Başkanı Ahmet Durmaz, grupları adına görüşlerini aktardı. Pamukkale Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2014 yılı bütçesinin vatandaşlara en fazla hizmeti en kaliteli şekilde sunmak üzere oluşturulduğunu söyledi. Vatandaşlara hizmet odaklı bir çalışma programı izleneceğini ifade eden Başkan Gürlesin, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Yerel seçimler öncesinde 121 dev projeyi Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımızla paylaşmıştık. Şimdi bu projeleri hayata geçirmek için bütçemizi de belirliyoruz. İnşallah bu projelerimiz tamamlandığında bölge halkı rahat bir nefes alacak. Yatırım ağırlıklı bir bütçe oluşturduk. Amacımız, en az maliyetle en kaliteli ve en çok hizmeti vatandaşlarımıza sunmaktır. Norm kadroda bize gösterilen kadroları kullanmayı değil, ihtiyaç duyulan personelle hizmet üretmek istiyoruz. Bir yılın sonuna geldiğimizde projelerimizin uygulandığını birlikte göreceğiz. Bilindiği üzere Pamukkalemizde 320000 vatandaşımız yaşamaktadır. Denizli’nin en büyük ilçesi konumundayız. En büyük ilçeye en büyük bütçeyi ortaya çıkardık. 2014 yılı bütmemizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’dedi.
Konuşmaların ardından 18 maddeden oluşan bütçe, madde madde oylandı. Buna göre 2014 yılı bütçesi 140 milyon lira olarak oy çokluğuyla kabul edildi.