3.MÜSİAD başarı ödül töreni Dedeman Park Otel’de düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Pekdemir, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Ramazan Baştürk, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Üyeleri, Öğrenci aileleri, Okul Müdürleri ve davetliler katıldı.

GÜCÜN KENDİNİZDE OLDUĞUNU BİLİN
Ödül gecesi İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sonrasında ise MÜSİAD’ın tanıtım filmi davetlilere izletildi. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, törende yaptığı konuşmada başarı ödül törenin 3.sünü düzenledikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Biltekin “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz başarı ödül törenimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Okullarında bütün arkadaşlarını geride bırakarak okullarını birinci bitiren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz başarı ödül törenimizde genç yaşlarında başarıyı yakalamış gençlerimizin gelecek yaşantılarında da daha birçok başarıyı elde etmelerine vesile olacak bir teşvik niteliğindeki faaliyetimizdir. Geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan gençlerimizden beklentilerimiz oldukça yüksektir. Bu gençlerimizin daha birçok başarıya daha imza atacaklarından da hiç kuşkumuz yoktur. Yeter ki bu gücün kendilerinde olduğunu bilsinler” dedi.

MÜSİAD BİR DÜNYA MARKASI HALİNE GELMİŞTİR

Başkan Biltekin, “MÜSİAD’ın doğruları söylemekten çekinmeyen tavrı,özgüveni,çevresine karşı duyarlılığı,ticaret ve iş hayatının erdem ve ahlak ilkelerine uyarak da başarılabileceği konularındaki duyarlılığı sayesinde çok kısa sürede İstanbul’dan sonra Kayseri ve Konya’dan başlayarak  Anadolu’nun bir çok il ve ilçesinde hızla teşkilatlanmaya başlamıştır.Bu yıl 25. kuruluş yılını kutladığımız MÜSİAD 2015 yılı itibariyle 11.000’i aşkın üyesiyle, yurt içinde 86, yurt dışında da : Moskova’dan Güney Afrika Cumhuriyetine, New York’dan Tokyo’ya kadar ,Çin Halk Cumhuriyeti’nden Cidde’ye kadar 72 ülkede,164 noktada  olmak üzere teşkilatlanmasını tamamlamış, üyelerinin 46.000’i aşkın işyerlerinde yaklaşık 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan Türkiye’nin en etkili sivil toplum kuruluşu ve bir dünya markası haline gelmiştir.” İfadelerini kullandı. Gecede Aydem Fen Lisesi öğrencisi Saime Nur Süpürgeci de konuşma yaptı.

53 ÖĞRENCİYE BAŞARI ÖDÜLÜ

Düzenlenen gecede önce MÜSİAD Denizli Şubesi’ne yeni üye olanlara rozet takıldı. Ardından da Denizli’deki farklı okullarda başarılı olan 53 öğrenciye ödülleri verildi. Genç MÜSİAD Özel Ödülü’de Çameli Elmalı Okul Müdürü Özgür Aydın’a verildi. Ödül töreni öğrenciler ile MÜSİAD üyelerinin toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.