Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım, yaklaşan düğün sezonu için kuyumcu esnafının son hazırlıklarını yaptığını söyledi. 
Denizlili kuyumcular düğün sezonu öncesi hazırlıklarını tamamladı. esnaflar İstanbul Altın ve Mücevher Fuarı sonrası düğüncülerin isteklerine göre ürünlerini temin ederek reyonlarında yer vermeye başladı. Denizlili kuyumcuların düğüncüleri beklediğini dile getiren Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım, gelin ve damatların istek ve beklentilerine göre ürün alımlarının gerçekleştirildiğini ifade etti. Başkan Yıldırım, “Yeni sezon hazırlıkları başladı. Şu anda bütün esnaf arkadaşlarımız İstanbul mücevher ve Altın fuarından sonra ürünlerini hazırladı. Sezonun gelmesini bekliyorlar” dedi. 
Gelin ve damatların genellikle yükte hafif pahada ağır takılara yöneldiğini belirten Yıldırım, “Her zaman bilezik ve alyans en çok satılan vazgeçilmez ürünlerdir. Başlangıçta alyans bilindiği üzere mutluğun başlangıcı olarak alınır sonrasında bilezik alınır. Ne kadar çok bilezik takılırsa kıza o kadar değer verildiği anlayışı vardır. Yazın ata grubu denilen hediyelikler satılmaya başlar. Takı alışkanlıkları değişti. 22 ayar takılar yerine artık daha zarif takılar tercih ediliyor” diye konuştu.