Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, genel seçimlerde seçmenin ekonomik ve siyasi istikrarın devamını tercih ettiğini söyledi.

Konukoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, 12 Haziran’da Türkiye’nin önemli bir demokrasi sınavı verdiğini belirterek, “Seçimin sonucu, ekonomik istikrar ve büyümenin devamı açısından son derece önemli olmuştur.” dedi.
Türkiye'nin, bu sonuçlarla değişime ve reformlara kaldığı yerden hızla devam etmesi gerektiğini kaydeden Konukoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Şimdi seçim meydanlarındaki gerginlik artık bir tarafa bırakılarak, iktidar ve muhalefet partilerinin ülke ekonomisinin yararına olacak yasaları birlikte çıkarmaları gerekmektedir. Ülke olarak, 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alma hedefine ulaşabilmek için artık ekonomimizin ihtiyaç duyduğu reformları bir an önce hayata geçirmeliyiz. Bu anlamda ülkenin, gerçek gündemine, yani üretime bir an önce odaklanmasını diliyorum.Seçim sonuçlarının ülkemizin kalkınmasına, insanlarımızın refahına ve huzuruna katkı getirmesini diliyor, bu demokrasi sınavında başarı sağlayan başta Gaziantep olmak üzere, TBMM çatısı altında görev yapma onurunu elde eden tüm milletvekillerimizi kutluyorum.” CİHAN