Denizlili hayırsever iş adamı Hasan Kasapoğlu, Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi'nde 3 milyon liraya mal olması planlanan ve imece usulü ile yapılacak olan Hayırseverler Ortaokulu’na 100 bin lira bağışta bulundu. 
Protokol imza törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve iş adamı Hasan Kasapoğlu katıldı. İmza töreninde konuşan Hasan Kasapoğlu, Denizlili hayırseverlerin yardımı ile yapılacak olan okulun önemine değinerek, "Biz de bu projede yer almak istedik. Böyle bir projede yer almaktan onur duyuyorum. Projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
Vali Şükrü Kocatepe ise yaptığı konuşmada, "Hayırseverler Ortaokulu ile ilgili açılan kampanyaya İş adamı Hasan Kasapoğlu da bir derslik ile bize katkıda bulunuyor. Okulumuz toplamda 24 derslikli bir okul olacak. İnşallah hayırseverlerimizle bu okulu tamamlayacağız. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum. İşlerinde de bol ve bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.
Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak olan Hayırseverler Ortaokulu'nun 24 derslikli olacağı ve 100 bin TL katkıda bulunan hayırseverlerinin isminin bir sınıfa verildiği açıklandı.