Türk markalarının Amerika’da gövde gösterisi.
Türkiye’nin önemli markaları Amerika Los Angeles’te düzenlenen ‘World Quality Stars to be Avarded in Hollwood’ ödül töreninde ‘Dünya Kalite Ödülü’ aldılar.

Türkiye’nin en önemli çay markalarından olan Karali Çay Los Angeles, Amerika’da World Consumer Academy tarafından düzenlenen törende Dünya Tüketici Kalite ödülüne layık görüldü.

Los Angeles, Amerika’da World Consumer Academy tarafından düzenlenen tören 28 Haziran-01 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşti. Bu önemli etkinlikte Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali katıldığı bir panelde geçmişten günümüze çay sektörü konusunda değerlendirmeler yaparak, Karali Çay’ın başarı öyküsünü anlattı.

Los Angeles’ta yapılan ödül töreninde ödül alan firmaların temsilcileri konuşmalar yaparak ürünleri hakkında bilgiler verdiler.  Karali Çay yönetim kurulu başkanı Mustafa Karali de ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yaptı. Karali Çay’ın müşteri memnuniyeti ilkesiyle her gün kendini yenilediğini söyleyen Karali; “ Karali Çay için alınan ödüller bir teşviktir. Biz kendimizi sürekli yenileyerek müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Türkiye’nin çay sektöründe dünya pazarında önemli bir aktör olduğunu göstermek açısından bu aldığımız ödül bir mihenk taşı olacaktır. Eğer inanıyorsanız ve bu uğurda çok çalışıyorsanız başarı arkanızdan geliyor. 2012 yılının Karali Çay için bir atılım yılı olacağına inanıyoruz. Amerika’da aldığımız ödül sonrası dünyanın bu büyük pazarında yer almak için çalışmalara başladık. Çok önemli Amerikalı dostlarımızla yararlı görüşmeler yaptık. Karali Çay’ın Amerika marketlerinde yerini alması için harekete geçtik. Yakın zamanda Karali Çay’ı  Amerika’daki market raflarında görmeyi istiyoruz.” Dedi.