Denizli Sarayköy yolu üzerinde bulunan Zorlu Tekstil’den Ocak ayının ilk Çarşamba gününde sendikalı oldukları bahanesiyle işten çıkarılan işçiler işten çıkarılışının 90. gününde kurdukları çadırda direnişlerini sürdürüyor.  
8 Kasım 2013 tarihinde yürürlüğe giren işçilerin sendikalara e-devlet şifreleri ile üye olmasını sağlayan yasanın ardından TEKSİF’e üye olan işçiler, Zorlu Tekstilin Sarayköy yolu üzerinde bulunan fabrikasında 2014 yılının ilk günlerinde işten çıkarılmışlardı. İşçilerin üye olduğu TEKSİF sendikası da 2 Ocak Perşembe günü fabrika önünde direniş çadırı kurdu. İşçilerin haklarının alınasıya kadar çadırda yaşamaya devam edeceklerini dile getiren TEKSİF Denizli Temsilcisi Recep Oktay, direnişin 90.gününe geldiğini ve direnişlerinin işçilerin haklarını alasıya kadar devam edeceğini söyledi.
İşçilerin fabrikayı dava ettiğini ve davaların devam ettiğini ifade eden Oktay, “Biz işvereni anlayamıyoruz. Şimdiye kadar hep işçi sıkıntısı yaşandığını söyleyen işveren elindeki kalifiye elemanı sadece sendika üyesi olduğu gerekçesiyle işten çıkarıyorlar. İşverenler işin kalitesini arttırmamak için elinden geleni yapıyor. Ben işçime bir söz verdim ve sözümü sonuna kadar tutacağım. Ben işçimin hakkını alana kadar haklı mücadeleme devam edeceğim. Bunu kimse engellemeyecek. Ben işçimin hakkını alacağım. İşçimin bundan hiç şüphesi olmasın” dedi.