GETİAD Denizlinin ilçelerinde bulunan İşadamı dernekleri Yönetim Kurulu Başkanları ve Üyeleri ile Serinhisar da bulunan Serinhisar Genç İşadamları Derneği (SEGİAD)'da buluştu. Toplantıya Buldan,Tavas,Acıpayam ve Kale ilçelerinin Dernek başkanları katıldı.

Genç Tüccarlar ve İşadamları Derneği Başkanı Erdem AYDIN;‘’Denizli ili olarak yurtiçi ve yurtdışı yapmış olduğu faaliyetlerini ilçelerde bulunan işadamlarını da katarak Denizli ve çevresine faydalı olmak için çalıştıklarını söyledi. İlçelerdeki Dernekler ile görüş alışverişinde bulunarak oradaki işadamlarının da global dünyada yerini almalarını sağlamak istiyoruz.bunun için gerek ben gerekse dernek personelimiz her zaman sizlere yol göstermeye hazırız’’dedi.

Toplantımızın Denizlinin leblebi merkezi leblebi şehri olan Serinhisar yapılmasında da burada üretilen leblebinin dünya pazarında nasıl yer alacağı hakkında görüş alışverişinde bulunmaktı. Leblebicilik sektörünün markalaşması ve yurtiçine nasıl kendiniz veriyorsanız yurtdışına da leblebinizi pazarlayabilirsiniz.Direkt olarak yurtdışına nasıl satılacağı konusunda da işadamlarına tüyolar veren Başkan Aydın,Gerekirse bu konu ile alakalı bir arama konferansının da yapılabileceğinin altını çizdi.