Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Bekilli, Çardak, Beyağaç, Güney, ve Çameli'de yapılacak arıtma tesisi ve alt yapı yatırımı için karar aldı. 
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı ikinci birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleşti. Gündemin 44'ncü maddesinde yer alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Bekilli, Çardak, Beyağaç, Güney ve Çameli'de yapacağı arıtma tesisi ve altyapı yatırımı için İller Bankası AŞ'den kullanılacak kredi konusu görüşüldü. 
Plan ve Bütçe Komisyonu raporuna göre, DESKİ Genel Müdürlüğü'nün İller Bankası A.Ş'den kullanacağı kredinin Bekilli Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı için 605 bin lira, Çameli Atıksu Artırma Tesisi inşaat için 895 bin lira, Çardak Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı için 1 milyon 125 bin lira, Güney kanalizasyon inşaatı için 6 milyon 150 bin lira ve Beyağaç kanalizasyon inşaatı için ise 6 milyon 450 bin lira olmak üzere toplam 15 milyon 225 bin liralık yatırımı kapsadığı kaydedildi. Plan ve Bütçe Komisyon raporunun okunmasının ardından 5 ilçeye yapılacak arıtma tesisi ve altyapı yatırımını içeren gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oylamanın ardından yaptığı konuşmada bazı ilçelerde atıksu ve alt yapı tesisi ile ilgili çalışma başlatıldığını belirterek, "Bekilli, Çardak, Beyağaç, Güney ve Çameli olmak üzere 5 ilçemizde çalışmalar başlatıyoruz. Bunun devamı gelecek. Bu bir başlangıç" dedi. Beş ilçenin çevre ve alt yapı anlamında güzelliklere kavuşmasını istediklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Her biri büyük yatırımlar. Daha önce de dediğimiz gibi 2015 yatırım yılı olacak. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.