Denizli Kamu Hastaneleri Birliği tarafından, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Başarı Ve Teşvik Ödülleri töreni yapıldı.
Törene, Vali Abdülkadir Demir, Vali yardımcısı Abdullah Acar, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Belediye başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Kasım Çetin, başarı ve teşvik ödülleri yarışmasında görev alan personel katıldı. Denizli Kamu Hastaneler Birliği Verimlilik ve Kalite Sorumlusu Dr. Okan İlhan tarafından Başarı ve Teşvik Ödülleri yarışması hakkında bilgiler içeren sunum yapıldı. İlhan, ilk kez düzenlenen Başarı ve Teşvik Ödüllerinin, Denizli Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı kurumlardaki ekiplerin gerçekleştirdikleri projelere verildiğini belirtti.
Genel Sekreter Uzman Dr. Kasım Çetin, Başarı ve Teşvik Ödüllerinin, Türkiye genelinde Kamu Hastaneleri Birliği içinde yalnız Denizli‘de düzenlenmekte olduğunu ve bu yarışmanın diğer illere de örnek olacak bir organizasyon olduğunu söyledi. Ödül alan bu projelerin aynı zamanda Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği ödüllere aday olmasını hedeflediklerini dile getiren Dr. Kasım Çetin, “Hepinizin bildiği gibi, biz, henüz yeni kurulan bir kurumuz. Ülkemizde sağlık alanında yeni başlayan yönetim sürecinde oluşturulan Kamu Hastane Birlikleri kapsamında, ilimizde, vatandaşımıza sağlık hizmet sunumunu birliğimiz bünyesinde ki 3281 sağlık personelimiz ile beraberce yürütmeye çalışıyoruz. Denizli Kamu Hastaneler Birliği Başarı ve Teşvik Ödülleri'ni düzenledik. Ödül sürecine ilimiz genelindeki birimlerimizden 31 ekip katılmıştır. Yapılan değerlendirmeler sonucunda katılan 31 projeden 21 tanesi finalist olma başarısını göstermiştir. Değerlendirmeler değerlendirici eğitimi almış personelimiz tarafından önceden belirlenmiş kurallar çerçevesinde hassasiyetle yapılmıştır. İlk organizasyonumuz olmasına rağmen katılımın bu denli olması ilerisi için bizi daha da umutlandırmaktadır’’ dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise sağlık alanında gösterilen ilerlemeye dikkat çekerek kalite çalışmalarında ve yürütülen projelerde emeği geçen bütün personeli tebrik etti. Vali Demir, bu tür çalışmaların içinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek şöyle konuştu:
“Sağlık çalışanlarına öncelikle öz verili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Gecenin hangi saatinde giderseniz gidin büyük bir özveriyle işlerini yapıyorlar. Bu gayretlerin zaman zaman ödüllendirilmesinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de öncelikle böyle bir düşünceyle hedefler koyarak işin başında ödüllü bir yarışma düzenlediği için Genel Sekreterimizi tebrik ediyorum. Özellikle neler yapılabileceğini, önümüzdeki hedeflerin neler olabileceğini göstererek, böyle bir yarışma içerisinde ödüllendirmeye ve teşviğe gidilmiş olmasından dolayı da ben de çok mutluyum.”
Yapılan sunum ve konuşmalardan sonra Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Başarı Ve Teşvik Ödülleri’inde görev alan personele ve yarışmaya katılan ekip üyelerine teşekkür belgeleri ile yarışmada dereceye giren personellere ödülleri verildi.