Denizli'de bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti, İlyas Haytan Toplantı Salonunda, Sivil Toplum Örgütleri ve kurumlar arasında 'Girişimcilik Kursları Protokolü' yapıldı.
MÜSİAD Denizli İl Başkanı İsmail Biltekin, ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir, TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik VE ENVER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akgün ile KOSGEB Denizli İl Müdürü M.Oğuz Kılınç ve İŞKUR Denizli İl Müdürü Ferudun Giresun'un katılımıyla 'Girişimcilik Kursları' protokolü imza töreni yapıldı.
 KOSGEB Denizli İl Müdürü M.Oğuz Kılınç, iş gücü için her zaman kurum olarak destekte bulunacaklarını belirtti. Kılınç, "İş kurmak isteyenlere iş girişimciliği için programlar düzenleyeceğiz. Bu kurslar 70 saatlik bir eğitimin sonrası KOSKEB ve İŞKUR tamamlanan kursların belgelerini vatandaşa teslim ediyorlar ve bu belgeyi alanlar iş kurmaya başlıyorlar." dedi.

2 AŞAMAYA DESTEK VERİYORLAR
1. Aşama: Eğitimli patronların oluşmasını sağlamak ve bunlara ön ayak olmak.
2. Aşama: Finansman fiyatı 50-100 bin TL’ye kadar kredi vermek.
MÜSİAD Denizli İl Başkanı İsmail Biltekin konuşmasında MÜSİAD olarak destekledikleri 'Girişimcilik Kursları'na ilk defa ciddi bir şekilde maddi bir destek sağlayacaklarını söyledi. 
'Girişimcilik Kurları' ilk başta 400 girişimci beklenirken şuan ki kişi sayısı 525'e ulaştığını belirten Biltekin, "Girişimcilik Kurslarında hedefimiz 1200 girişimci. Destek alamayan kurum ve kuruluşların isimlerini vererek destek alması için uğraşıyoruz. Eğitim, Sağlık, Tarım, Yetiştirme, Spor, Oyun gibi kalemler desteklediğimiz alanlar." dedi.