MÜSİAD Denizli Şubesi Gençlik Kurulu,9. Olağan Genel Kurul toplantısı Denizli'de gerçekleştirdi. Toplantıya, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Cihat Adıgüzel, İzmir ve Isparta’dan gelen Genç MÜSİAD Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Şube üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Muzaffer Şakır, yaptığı açılış konuşmasında, “Sözlerime, 2011 yılından bugüne, içerisinde bulunduğum, 2013 yılı Ocak ayından itibaren de başkanlık görevinde olmaktan gurur duyduğum, büyük Genç MÜSİAD ailesine her zaman bağlılığım olacağına, söz vererek başlamak istiyorum.” İfadesini kullandı.

“YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gençlik Kurulu Başkanı Muzaffer Şakır, “Ülkemiz, son on yılda birçok alanda büyük sıçramalar gerçekleştirdi. Bugün geldiğimiz noktada, içeride teşkilat yapımızı güçlendirirken, uluslararası etkimizi daha fazla artırmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ferah bir Türkiye’de yaşayabilmesi adına, bundan sonra da yorulmadan çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Geçtiğimiz 2 yılda gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere kısaca göz atacak olursak; Her hafta Perşembe günleri şubemizde yapılan ve üyelerimizin de katılımına açık olan yönetim kurulu toplantıları gerçekleştirdik. Yapılan toplantılarla birçok protokol mensubunu ağırlama ve ziyaret etme fırsatı bulduk. 2 yılda üyelerimizin kişisel ve ticari gelişimlerini arttırmak amacıyla birçok eğitim toplantısı yaparken, komisyon ve sektör kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Üye ziyaretleri, şube ziyaretleri, yurtdışı gezileri yaptık. Yerel ve ulusal bazda birçok basın açıklaması ve televizyon programına katıldık. Denizli genelinde yapılan toplantılarda derneğimizi temsil ettik. Aynı zamanda, Türkiye’nin çeşitli illerinde yapılan Genel idare kurulu toplantılarına katıldık. Yönetim Kurulu arkadaşlarımla beraber 2 yılda onlarca etkinlikte aktif rol aldık. Şube üyelerimiz ile birlikte, Program ve toplantılara katılım için son 2 yılda Türkiye’nin birçok noktasına seyahat ettik.” İfadelerini kullandı. 


“GENÇ MÜSİAD HER ZAMAN ÖRNEK OLDU”
MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, kurulduğu günden bu yana; Erdemli gençlerin nasıl olması gerektiğini gösteren ve örnek olan, çalışmalarıyla her zaman bizi gururlandıran Genç MÜSİAD’lı kardeşlerimi sevgiyle selamlıyorum. MÜSİAD Olarak; Erdemli, entelektüel, bilgiyle donanmış bir neslin, sizlerin amaç ve gayretleriyle yetişeceğine inanıyor, bu uğurda çalışmalarınızı bugüne kadar desteklediğimiz gibi, bugünden sonrada destekleyeceğimize söz veriyorum. Attığı her adımda, çağa ayak uydurmuş, imanlı ve dürüst işadamının nasıl olması gerektiği konusunda örnek olan, siz değerli Kardeşlerimin, Türkiye’de ve Dünya’da büyük başarılara imza atacağınızdan şüphemiz yoktur. Gerçekleştirdiğiniz ve planladığınız etkinliklerle, ne kadar doğru bir hedefe yol aldığınızı görüyor, sizleri takdirle takip ediyorum. MÜSİAD bünyesinde genç, idealist, kararlı ve heyecanlı bir grup genç tarafından başlatılan Genç MÜSİAD çalışmaları, hızla ülkemizde ve Dünya’da yayılmakta ve bugün 4 Bin’den fazla üye ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu minvalde, Denizli’de görev yaptığı süre zarfında, başarılı çalışmalarıyla bu ailenin genişlemesi için büyük gayretler sarfeden Muzaffer kardeşime ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyor, hayatının her alanında başarılarla dolu bir ömür diliyorum. Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin de, aynı gayret ve özveriyle, güzel işlere imza atacağına inanıyor, hepsine başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde Konuştu.