Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Sanayi Yatırımı ve Üretim Destek Paketiyle ilgili olumlu sonuçlar almayı umut ettiklerini kaydeden Özer “Sayın Başbakanımız tarafından açıklanan yeni destek paketinin kısa sürede olumlu ekonomik sonuçlarını alacağımızı düşünüyorum. dedi.
Özer, 2015 ve 2016 yılında yapılacak yeni yatırımlar için getirilen teşvikler, yavaşlayan sanayi yatırımlarını ve ekonomimizi canlandıracaktır. Bölgelere göre yapılan yatırım teşviklerindeki destek oranlarının artırılması, ileri teknoloji yatırımlarının en yüksek düzeyde desteklenecek olması sanayileşme sürecimize yeni bir ivme kazandıracaktır. İlimiz bu yatırım teşviklerinden yararlanarak sanayileşmesine tekrar hız verecektir. 

Firmaların öz sermayelerini artırmaları için getirilen önlemlerin de olumlu olacağını düşünüyorum. Bu doğrultuda yeni yatırımların artmasını bekliyorum.
Getirilen önlemler hayata geçirildiği takdirde ülkemizin ve İlimizin sanayi yatırımlarını yeniden harekete geçirecektir.  
Bu konuda bürokrasinin tavrı ve uygulama, alınacak sonucu etkileyecektir. Beklentimiz yeniden ihracata dayalı sanayileşme hamlesinin ortaya çıkmasıdır” diye konuştu.