Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Muharrem ayı dolayısıyla 15 Ekim 2016 Cumartesi Günü (Yarın) saat 14.00’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, milletvekilleri ve il protokol üyelerinin katılımıyla düzenleyecekleri aşure ikramına üyelerini ve tüm Denizli halkını davet etti.

Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, Muharrem ayının dayanışma, birlik ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, “İslam aleminin Muharrem ayını kutluyorum. Denizli Ticaret Odası olarak bu ay vesilesiyle 4. kez aşure dağıtımı gerçekleştireceğiz. Aşure ikramımızda, paylaşma, hoşgörü, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istiyoruz.” dedi.

6 bin kişilik aşure yaptırarak, dağıtımını gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Erdoğan, “Aşure hayrımıza, bir aksilik olmaması durumunda Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Denizli Valimiz Sayın Ahmet Altıparmak, milletvekillerimiz ve il protokol üyelerimiz katılacaklar. Ayrıca üyelerimizi ve halkımızı yarın saat 14.00’da gerçekleştireceğimiz aşure hayrımıza davet ediyoruz.” diye konuştu.