Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ile SGK Denizli İl Müdür Yardımcıları İlyas İnan ve Fazıl Özekinci hazır bulundu.  
Hafta kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren SGK Denizli İl Müdürü Mersin, çalışmaları hakkında kısaca bilgiler aktardı. Sosyal Güvenlik Haftası’nın, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması amacıyla kutlandığını belirten Mersin, SGK’nın son yıllarda yapılan düzenlemeler ve iyileştirmelerle önemli çalışmalara imza attığını dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Necdet Özer ise SGK İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Mersin’e görevinde başarılar diledi. Sosyal Güvenlik haftasını kutlayan Özer, Denizli Ticaret Odası’nın Denizli’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu dile getirerek, Denizli adına SGK ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi. 
Yapılan konuşmalar sonrasında Mersin, Başkan Özer’e SGK’ye verdiği katkılar dolayısıyla plaket takdim etti.