24 Şubat-02 Mart Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret eden Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyt Aruntaş, Denizli Belediyesi’nin vergi borcu olmadığını, KDV anlamında alacağının bile bulunduğunu söyledi. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyt Aruntaş ve beraberindekileri makamında kabul etti. Vergi Dairesi Başkanı Aruntaş ve beraberindekiler, 24 Şubat 02 Mart Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Belediye Başkanı Zolan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
Hafta içinde vergi bilincinin etkili bir biçimde vatandaşlara aktarılması için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Vergi Dairesi Başkanı Aruntaş, “Bu yıl 25'inci Vergi Haftası'nı kutluyoruz. İlçelerimizde de etkinliklerimiz olacak. Hem gençlere hem de personele yönelik toplantılar düzenleyeceğiz. Yemek organizasyonu, kan bağışı ve organ bağışı şeklinde etkinlikler de düzenleyeceğiz. Amacımız vergi bilincini tüm bireylere aşılamak” dedi. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da Vergi Haftası'nın amacına uygun şekilde geçmesi temennisinde bulunarak, “Verginin önemini vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmak için bu hafta büyük bir fırsat. Bugün ülkemize ve Denizli’mize baktığımızda ödenen vergilerle çok güzel yatırımların yapıldığı ve sıkıntıların giderildiğini görüyoruz. O vergiler tam yerine ulaştığında yatırım olarak vatandaşa döndüğünde, verginin ne kadar önemli olduğunu vatandaşımız gözleriyle görüyor. Şükürler olsun ki, bugün hem ülkemizde hem de Denizli'mizde çok güzel yatırımlar gerçekleşiyor. Bu yatırımlar vatandaşlarımız ödediği vergilerle gerçekleştiriliyor. Bizler de onu en iyi en verimli şekilde kullanıyoruz. Güzel bir şehirde yaşamak istiyorsak herkes görevini en iyi şekilde yapmak zorunda. Ben sizlerin aracılığıyla vergisini ödeyerek ülkemizin ve şehrin kalkınmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz ancak birbirimize sahip çıkarsak bu şehir ve bu ülke daha ileriye gider’’ ifadelerini kullandı.