Denizli Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında, Büyükşehir Belediyesi'nin DESKİ ile birlikte 2015 yılı bütçesini 687 milyon lira olarak belirlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin DESKİ ile birlikte 2015 yılı tahmini bütçesi  687 milyon lira olarak belirlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısının ikinci birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ) 2015- 2019 Stratejik Planı, 2015 Yılı Mali Yılı Performansı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi 2015 Yılı Performans Programı konulu gündem maddeleri görüşüldü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ stratejik planının Denizli için 5 yıllık bir nefes olduğunu belirterek, "İnşallah Denizlimiz hem çevre anlamında hem temiz su ihtiyacı anlamında hem de hizmetler ve yatırımlar anlamında iyi bir noktaya gelecek. Tabii ki ilk kuruluş zordur. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ yeni kuruldu. Hizmet ve yatırım istekleri var. Acil ve öncelik sırasına göre taleplere cevap vermeye başladık, hızla hizmetlerimize devam ediyoruz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ve Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak büyük hedefleri olduklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Her alanda her yerde milletimizin derdine çare olma konusunda bir çok yatırımlarımız ve çalışmalarımız var. İnşallah performans raporlarımız ile milletimizin sıkıntılarını ortadan kaldıracağız" diye konuştu.

2015 yılı tahmini bütçesi 687 milyon lira

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu işler emek, arzu,heyecan ile sevda ile olan işler. Ben bu performansa bir yıl sonra ulaşmamızı temenni ediyorum ve bu raporda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." İktidar ve muhalefet meclis üyelerinin gündem maddeleri ile ilgili konuşmalarının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi 2015 Mali Yılı Performans Programı, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ 2015-2019 Stratejik Planı ve 2015 Mali Yılı Performans Programı oylandı. Oyalamada gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Kabul edilen plana göre DESKİ , 4 stratejik alan, 6 stratejik amaç ve 18 stratejik hedef çerçevesinde hizmetlerine devam ederken, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin DESKİ ile birlikte 2015 yılı tahmini bütçesi ise 687 milyon lira olarak belirlendi.