Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin üçüncü birleşiminde Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı’nın (DESKİ) 2014 yılı 9 aylık bütçesi belirlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 460 milyon TL, DESKİ’nin bütçesi ise 170 milyon TL olarak belirlendi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin üçüncü oturumu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı. Toplam 12 maddenin görüşüldüğü mecliste, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DESKİ’nin 2014 yılının 9 aylık bütçesi belirlendi. Komisyondan geçen bütçe Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de görüşülerek oy birliği ile onaylandı. Yapılan oylama ile Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılının 9 aylık bütçesi 460 milyon TL, Denizli Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı’nın 9 aylık bütçesi de 170 milyon TL olarak belirlendi. 
Bütçenin ardından meclis üyesi olan ilçe belediye başkanlarıyla sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve hizmetlerin aksamaması için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını ifade etti. İlçe belediye başkanları da yaşanan sıkıntılar hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a bilgi verdi.