Denizli Belediyesi tarafından lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilere yönelik 2013-2014 eğitim-öğretim yılı içerisinde verilecek öğrenim yardımlarını almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu.
Denizli Belediyesi, her eğitim yılında olduğu gibi 2013-2014 Eğitim Yılı’nda da öğrenim yardımlarını sürdürüyor. Yeni eğitim yılında, Denizli Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde ikamet eden ailelerin lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilerden başvuruda bulunan 2 bin 500 öğrenci, söz konusu öğrenim yardımından yararlanacak. Başvuruları, 14 Ağustos- 27 Eylül 2013 tarihleri arasında kabul edilen öğrencilerden 2 bin 500'ü yardım alabilecek. Öğrenim yardımı almaya hak kazanan öğrenciler, Denizli Belediyesi'nden ya da belediyenin www.denizli.bel.tr adlı resmi internet sitesinden öğrenilebilecek.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, öğrenciler söz konusu olduğunda hiç bir fedakarlıktan kaçınılmadığını kaydederek, çocukların aydınlık yarınları için eğitime verilen desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Zolan, "Amacımız yarınlarımızın güvencesi olacak çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak adına üzerimize düşeni yapmaktır. Bu nedenle eğitim için her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımız için yapamayacağımız fedakarlık yoktur. Denizli Belediyesi olarak çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi için kaynaklarımızı kullanmaktan çekinmeyiz. Onların iyi bir eğitim alabilmesi ve geleceğimizin emin ellerde olabilmesi için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu eğitim yılında da 2 bin 500 öğrenciye 10 ay boyunca her ay 60 lira öğrenim yardımı yapıyoruz" dedi.