Denizli'de dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere üniversiteye hazırlık kursu vermek için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 6 yıl önce başlattığı, "Eğitim İçin El Ele Projesi" her yıl olduğu gibi bu yıl da meyvelerini verdi. Tamamen gönüllülük esasına dayanarak yapılan projeden yararlanarak, Türkiye'deki çeşitli üniversiteleri kazanan öğrencileri temsilen 5 genç, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, proje kapsamında, gönüllü olarak ders veren üniversiteli eğitmenler, Proje Koordinatörü Yunus Kırmacı, Gençlik Meclisi Başkanı Ayşenur Öztürk ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci katıldı. 
Başkan Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eğitim İçin El Ele Projesi, gönüllülük esasına dayalı, dayanışmanın somutlaştığı, fedakarlığın netleştiği, samimiyetin yükseldiği bir projedir. Altı yıldır devam ediyor. Projenin her geçen yıl daha güzel olmasını istiyoruz. Eğitime katılan öğrencilerimizin; buradan aldığı dersler ve kendi gayretleriyle aldıkları sonuçları duyduğumuz zaman memnun oluyoruz. Bu iş meyvesini veriyor" diye konuştu.
Projeye katılıp üniversiteyi kazanan gençlere seslenen Başkan Zolan, şöyle konuştu: 
"İnşallah artık siz de gittiğiniz yerlerde, Eğitim İçin El Ele benzeri projeler olduğunda kendi meslek dallarınızda bu tür kampanyalar içerisine gireceksiniz. İşte bu şekilde hepimiz ele ele tutuşup, ülkemizi, şehrimizi kalkındıracağız. Gençlerimizi daha iyi noktalara getireceğiz. Gençler daha iyi noktaya geldiğinde ülke daha iyi noktaya gelir." 
Gençlerin kendileri için çok değerli olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Projede yer alan Gençlik Meclisimize, koordinatörümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sizler örnek oldunuz. İnşallah bu güzel örnek Türkiye'ye yayılsın. Onun için gayret göstereceğiz. Ama biz Eğitim İçin El Ele çalışmamızı arttırarak sürdürmek istiyoruz" dedi.