Denizli Final Okullarındaki Program ilk saygı duruşu, İstiklal Marşı ve İlkokul Müdürü İpek Pulat Dönmez ‘in konuşması ile başladı. Samed Behrengi’nin yazmış olduğu Küçük Kara Balık adlı tiyatro oyununu oynayan öğrenciler sergiledikleri performansla salondan büyük alkış aldı. Bale gösterilerinin ardından İngilizce drama ve dans gösterisi yapan öğrenciler müzik öğretmenlerinin eşliğinde melodikalarını çaldılar ve şarkılar söylediler.

Sınıf öğretmenimiz Eda Türkoğlu ’’bugün mutlu bir sonun başlangıcıdır, gelecekteki büyük başarının ilk adımıdır. Okumanın yazmanın her türlü beceriyle donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur. Çocukların telaşı başka, velilerimizin heyecanı başka öğretmenin gururu bambaşkadır bugün, bayramdır bugün küçük ellerin güvenerek inanarak sevgiyle öğretmeninin elinden tutup ilk zafere imzalarını attıkları gündür bugün’’diyerek duygularını dile getirdi.
Ayrıca öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları resimler görsel sanatlar öğretmenimiz Hülya Kolbaşı önderliğinde sergilendi. Resim sergisi veliler tarafından ilgiyle karşılandı.
Okul müdürlerimiz Sadi Öztekin, İpek Pulat Dönmez ve sınıf öğretmenimiz Eda Türkoğlu öğrencilerle birlikte YAŞASIN OKUYORUM yazılı pastayı kestikten sonra öğrencileri tebrik ederek madalyalarını takdim ettiler.