Denizli Emniyet Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu ve Türkiye Odalar ve Borsa Birliği tarafından ortaklaşa olarak yapılan "Çocukların Mutlu Geleçeği için Umut Yıldızı" projesi kapsamında 20 öğrenci meslek sahibi oldu. Servis elemanı olarak açılan kurslarda meslek sahibi olan öğrencilerin sertifikaları Denizli Valiliği’nde düzenlenen tören ile verildi.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen sertifika törenine Denizli Vali Yardımcısı, Ekrem Büyükata, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk, İşkur İl Müdürü Zafer Alcı, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habip Yıldız ve kurslarda meslek sahibi olan 20 öğrenci katıldı.
Sertifika töreninde proje hakkında bilgi veren Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Caner Çetin, suça meyilli olan çocukların topluma kazandırılması ve meslek sahibi olması için Servis Elemanı dalında kurs açıldığını ifade ederek, "Projemiz kapsamında kurumların ve Denizli’de önde gelen firmaların destekleriyle 6’sı kız, 14 erkek toplam 20 öğrenci katıldı. Kursları başarıyla bitiren çocuklarımız servis elamanı sertifikasını almaya hak kazanmıştır" dedi.
Konuşmaların ardından iki ay boyunca Servis Elemanı kurslarına katılarak meslek sahibi olan 20 öğrenciye sertifikaları verildi.
Törende bir konuşma yapan kursiyerlerden Ferhat Işıklı, böyle bir projenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, meslek sahibi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.