14-20 Nisan tarihleri arasında Belarus'ta yapılan, 30 ülkenin milli takımlarının katıldığı,  4."European Girls' Mathematical Olympiad–Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatları'na Türkiye adına katılan milli takımdaki 4 öğrenciden 2'si Denizli'den oldu.   
Her yıl Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde bir program düzenleyen Özel Servergazi Fen Lisesi yönetici, öğretmen, madalya alan öğrenciler ve aileleri bu yılda ödüllerini kamuoyuna duyurmak için basın toplantısı yaptı. 
EGMO 2015 Olimpiyatları'na katılacak milli takım öğrencilerini TUBİTAK'ın zorlu aşamalardan sonra belirlediğini belirten Servergazi Fen Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş, "TUBİTAK Bilim Olimpiyatları için yaptığı Türkiye Geneli seçmelerden ilk 50'ye giren öğrenciler arasından 24'ünü kampa çağırıyor, yapılan seçme sınavı sonrasında 4 öğrenciden oluşan milli takım oluşuyor. Bu yıl 30 ülkenin katıldığı EGMO 2015'e gidecek milli takımdaki 4 öğrenciden 2'sinin Denizli'den özellikle de Servergazi Fen Lisesi'nden olması şehrimiz adına sevindirici." dedi.
25. yılını dolduran Servergazi Eğitim Kurumları'nın bu zamana kadar Denizli'ye kazandırmadığı başarının kalmadığını belirten Gümüş, "Her sene gerek üniversite sınavlarında,  gerekse ulusal ve uluslararası proje ve olimpiyat yarışmalarıyla sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde çeşitli dereceler alıyoruz. Denizli’nin adını duyurmak ve başarısını arttırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Okulumuz, proje ve olimpiyat çalışmalarında elde ettiği başarılarla, Denizlimiz'i  Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmenin mutluğunu yaşarken , son yıllarda Olimpiyat Milli Takımlarına  verdiği öğrencilerle de ülkemizi başarıyla temsil etmenin haklı gurunu yaşamaktadır." dedi. 
Servergazi Eğitim Kurumları'nın; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, BUSEF, İNEPO, matematik, fizik, biyoloji,bilgisayar  ve yabancı dil dallarındaki olimpiyatlar ve benzeri yarışmalarda, şampiyonluklar ve dereceleriyle Denizli’nin gurur tablosu olduğunu belirten Gümüş, "Amacımız Denizli’nin adını duyurmak ve Denizli’nin başarısını arttırmaktır. Bunun  için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gayretimiz ve başarılarımız, bundan sonraki yıllarda da inşallah  artarak devam edecektir . EGMO 2015, Avrupa ülkeleriyle birlikte ABD, JAPONYA, MEKSİKA, gibi 30 ülkenin milli takımlarının katılımıyla 14/20 Nisan tarihlerinde  Minsk, Belarus’ ta yapıldı. Bu sene EGMO’da yine 4 öğrenci milli takıma girdi ve bunların ikisi Servergazi Lisesi öğrencisi. “Türkiye'yi temsil eden Özel Servergazi Fen Lisesi öğrencileri  Feyza Duman, gümüş madalya alarak Avrupa ikincisi, Ayşe Pelin Özcan Bronz madalya alarak Avrupa üçüncüsü olmuştur. Türkiye’yi temsil eden ve İzmir ile İstanbul’dan katılan öğrencilerden diğerleri ise iki gümüş  madalya kazandı." dedi.
Feyza Duman ve Ayşe Pelin Özcan öğrencilerimiz ile Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden diğer öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Servergazi Eğitim Kurumları olarak milli Takımın  yarısının Servergazi’den çıkması, Mayıs ayında Gürcistan da yapılacak olan İYİPO Proje Olimpiyatları nda ülkemizi temsil edecek olmamız Haziran ayında ABD de yapılacak olan Genius Proje Olimpiyatları’nda ve I SWEEP Proje Olimpiyatları’nda yine Haziran ayında Yunanistan da yapılacak Balkan Matematik Olimpiyatları‘nda ve Temmuz ayında Tayland da yapılacak olan Dünya Matematik Olimpiyatları’ nda ülkemizi temsil edecek olmamız ‘Denizli için Türkiye, Türkiye için dünyayla yarışıyoruz’ diyebilmemize zemin hazırlamıştır.” şeklinde konuştu.


Toplantıda Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş'ün yanında, Matematik Olimpiyat Öğretmeni Kurbani Kaya, Müdür Yardımcısı İdris Senindikoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dağdaş, öğrenciler; Feyza Duman ve Ayşe Pelin Özcan ve aileleri katıldı.