Matematik Bilim Milli Takımına 1, Balkan Matematik Milli Takımına 1 ve Junior Genç Balkan Matematik Milli Takımına 3 öğrenci veren Servergazi Eğitim Kurumları, Avrupa Kızlar Matematik Milli Takımına da 2 öğrenci vermiş ve Türkiye’ye Gümüş ve bronz madalya kazandırmıştı.

Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın “Servergazi Eğitim Kurumları olarak son yıllarda,  Türkiye’ninDünya Bilim Olimpiyatlarında elde ettiği başarılarda ülkemize birçok madalyayı kazandıran okuluz. Öğrencilerimizin çalışma azim ve gayretleri ile bu yılda ülkemize yeni madalyalar kazandırmaya çalışacaklarına eminim.”dedi. 

Okul Müdürü Bünyamin Gümüş; Milli Takıma giren 6 öğrenciden, 3’ünün Servergazi öğrencisi olması, okulumuz ve Denizli adına gurur verici bir durum. Servergazi Olimpiyatların vazgeçilmez bir markası olarak hızla başarısını artırmakta, öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek madalyalarla döneceklerini ümit ediyorum .’’dedi.

Matematik Olimpiyat Koordinatörü Kurbani Kaya; Gece-gündüz, sürekli ve düzenli bir çalışma ortamımız var. Öğrencilerim çok gayretli, ortam çalışmaya müsait, alt yapımız ve tecrübemiz tamamlandı; bundan sonraki süreçlerde Servergazi’nin adını olimpiyatlarda ulusal ve uluslararası arenada daha sık duyacağız, başarılarımız da her geçen gün artacak, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Genç Balkan Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek öğrencilerim Ozan Kaymak, Halil Özkan ve Alperen Gözeten’e şimdiden başarılar diliyorum, inşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.’’dedi.