Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı, TÜBİTAK tarafından yapılan yarışmada birinci olan öğrencilere takdir belgesi verdi. 
TÜBİTAK tarafından düzenlenen "Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeler Yarışması"nda Enerji ve Çevre Teknolojileri alanında birincilik elde eden Mühendislik Fakültesi öğrencileri dekanlık tarafından ödüllendirildi. Dekanlıkta düzenlenen törene Dekan Prof. Dr. Muzaffer Topçu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gürkan Alkan, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazım Usta ve projeleriyle başarı elde eden bölüm öğrencileri katıldı. 
Dekan Topçu, 54 üniversiteden 201 projenin yarıştığı Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Yarışması’nda PAÜ Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin aldıkları başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Fakülte olarak alanında donanımlı öğrenciler yetiştiren bir eğitim verdiklerini hatırlatan Prof. Dr. Topçu, bu başarının diğer öğrencileri de motive edeceğini belirtti. Topçu, başarılarından dolayı proje danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fevzi Köseoğlu ve öğrencilere plaket ve takdir belgesi sundu.