Tavas Eğitim Gönülleri Derneği (TEGDER) tarafından, ilköğretim 6 ve 7. sınıflar arası matematik olimpiyatı düzenlendi. Olimpiyata okullar tarafından seçilen matematikte en iyi öğrenciler katıldı. 6. sınıflarda 140, 7. sınıflarda 130 öğrencinin katıldığı yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Körfez Dershanesi Tavas Şubesi, yarışmaya ana sponsor olarak ödüllerin yanında katılan bütün öğrencilere yüzde 10 indirim hediye etti.

Yarışma sonunda 6. sınıflarda Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu’ndan Ertuğrul Uytun birinci, Mehmet Faruk İlçi ikinci ve Ömer Faruk Eren üçüncü, 7. sınıflarda Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu’ndan Osman Okan Belli birinci, Mehmet Özen İlköğretim Okulu’ndan Onur Emek ikinci ve Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu’ndan Merve Nur Dedeler üçüncü oldu. Birincilere çeyrek altın, Körfez Dershanesi'nde yüzde 80 indirim, madalya, katılım belgesi ve çeşitli hediyeler, ikincilere para ödülü ve Körfez Dershanesi’nde yüzde 60 indirim, üçüncülere para ödülü ve Körfez Dershanesi’nde yüzde 40 indirim, mansiyon kazananlara ise yüzde 15 indirimin yanından çeşitli hediyeler verildi.

Olimpiyat organizatörü olan TEGDER üyesi Mehmet Arıcı, yaptığı konuşmada amaçlarının öğrencilere matematik dersini sevdirmek olduğunu söyledi. Kendileri için başarısız öğrenci olmadığını, başarılı olanları ödüllendirdiklerini, az başarılı öğrencileri de teşvik ederek imkan sağladıklarını belirten Arıcı, olimpiyata katılımın beklediklerinin üzerinde olduğunu söyledi. Körfez Dershanesi Tavas Şubesi Müdürü Halil İbrahim Kaplan da eğitim adına yapılan faaliyetleri her zaman desteklerini ifade etti.